Vše o kadidlech

Nebe na Zemi: Ikony

Slevy

Prohlédnuté produkty

Novinky

Nové Magnetka s ikonou žehnajícího Krista Zobrazit větší

Magnetka s Ikonou Panny Marie - Axion Estin

Nový produkt

  • Vyrobeno v Řecku
  • Rozměr 8.5 x 5 cm

Více informací

12 ks

Zakoupením tohoto produktu získáte až 5 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 5 věrnostních bodů , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 1 Kč.


59 Kč

Přidat na seznam přání

Více informací

Tato magnetka s ikonou Panny Marie, známou jako "Axion Estin", je vyrobena v Řecku a měří 8,5 x 5 cm. Ikona je tištěná na magnetické fólii, což umožňuje její snadné umístění na kovové povrchy, jako jsou lednice nebo nástěnky. Tento předmět je ideální jako malý, ale významný dárek nebo jako každodenní připomínka víry a duchovní krásy.

Ikona zvaná "Axion Estin" je spojena s jedním ze slavných chvalozpěvů pravoslavné liturgie. Podle tradice byla tato ikona předmětem zázračného uzdravení v Byzantské říši, kdy Archanděl Gabriel oslovil Pannu Marii slovy, které jsou nyní součástí hymnu: "Je opravdu důstojné blahoslavit tebe, Bohorodičko, vždycky požehnanou a naprosto neposkvrněnou Matku našeho Boha." Tento chvalozpěv, který odráží úctu v pravoslavném křesťanství k Theotokos, zůstává důležitým aspektem pravoslavné spirituality a liturgie.

Recenze

Napsat recenzi

Magnetka s Ikonou Panny Marie - Axion Estin

Magnetka s Ikonou Panny Marie - Axion Estin

  • Vyrobeno v Řecku
  • Rozměr 8.5 x 5 cm

30 dalších produktů ve stejné kategorii: